.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Squash Citadel -

Olympialaan 75, Enschede
Sportief
Squash Citadel. Squash is een ideale sport voor een breed publiek. Beginners met weinig techniek kunnen direct een aardig partijtje meespelen. En wie eenmaal de slag te pakken heeft, verliest voor altijd zijn hart aan squash. Tweemaal per week spelen is al een ideale vorm van lichaamsbeweging.

In een partij squash kun je je helemaal uitleven, terwijl spelenderwijs een maximum aan lichaamsbeweging wordt verkregen. Het is niet perse noodzakelijk dat zeer flitsend wordt gespeeld. Iedereen kan haar/zijn eigen tempo bepalen en dat maakt de sport niet leeftijdsgebonden.
Geschiedenis. sinds 1991
Sfeer & interieur. gezellige bar, biljart en sauna en fitness
Telefoon: 0534344001
Website: http://www.squashcitadel.nl

Squash Citadel, Olympialaan 75, Enschede
10.00 uur tot 24.00 uur