.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- La Petite Bouffe -

Deurningerstraat 11, Enschede
Frans / Italiaans / Hollands
La Petite Bouffe. Restaurant La Petite Bouffe in Enschede is wel eens het best bewaarde culinaire geheim van Twente genoemd. Gasten, die voor het eerst bij Restaurant La Petite Bouffe komen, blijken vaak aangenaam verrast te zijn. Door het eten natuurlijk. Maar ook door de onnadrukkelijke en tegelijk deskundige manier waarop ze worden bediend. En niet in de laatste plaats door ons intieme binnenstadsterras. Een van buiten onzichtbaar plekje, zo ommuurd dat je altijd uit de wind zit.
Geschiedenis. Restaurant La Petite Bouffe is opgericht in 1991.
Sfeer & interieur. In een verstilde sfeer die nog eens benadrukt wordt door de schaduw van de catalpa's. Dat alles roept een gevoel van mediterrane zorgeloosheid op. In die omgeving smaakt elk glaasje wijn en elk gerecht nog net een tikkeltje beter. Ook hier geldt: reserveer tijdig als u buiten van uw maaltijd wilt
Keuken & kaart. Restaurant La Petite Bouffe in Enschede serveert Frans / Italiaans / Hollands.
Telefoon: 0534303040
Website: http://www.lapetitebouffe.nl

La Petite Bouffe, Deurningerstraat 11, Enschede
Open van dinsdag t/m zaterdag. Lunch 12.00 - 14.00 u en diner van 17.30 t/m 22.00 u.